Calculator Bilka

Elementele adiționale destinate învelitorilor plane reprezintă un aspect esențial pentru asigurarea funcționalității și durabilității acestora. Acestea, în cea mai mare parte, sunt componente de etanșare și fixare concepute pentru streașină, coamă și dolie.

Fie că vorbim despre accesorii de ventilație, cleme fixe și mobile sau adezive, toate au un rol crucial în asigurarea bunei funcționări a acoperișurilor cu învelitori plate. Wetterbest pune la dispoziție o gamă variată de accesorii pentru învelitori plate, printre care se numără:

-Accesorii metalice de închidere, cum ar fi șorțul streașinii Click, coama Click, pazia Click, racordul calcan Click, semicoama Click, dolia, șorțul streașinii Click, ruperea pantelor interioare și exterioare Click, suportul de închidere Click, colțarul peretelui Click.

-Accesorii de siguranță, incluzând suportul pentru parazăpadă, bara pentru parazăpadă, conectori pentru bara de parazăpadă și capacul pentru bara de parazăpadă.

-Sistemele de siguranță pentru acoperiș sunt parazăpezi profesionale care previn desprinderea bruscă a zăpezii de pe acoperișurile în pantă. Acestea protejează zona streașinii, zonele din jurul clădirii, aleile pietonale și zonele de acces (intrări, garaje, rampe etc.).

-Accesorii pentru fixare și șuruburi, cum ar fi clemele fixe și mobile din oțel inoxidabil de 28 mm, precum și șuruburile de fixare de dimensiuni 3,5 x 32 mm și 4,2 x 30 mm.

-Accesorii pentru ventilație, inclusiv piese de ventilație potrivite pentru orice profil de învelitoare plană Wetterbest și racorduri flexibile de aerisire.

-Accesorii de etanșare, precum rola adezivă IZOBUTYL și siliconul.