Calculator Bilka

Accesoriile destinate acoperișurilor joacă un rol esențial în asigurarea funcționalității și durabilității acestora. Acestea includ elemente de etanșare și fixare pentru streașină, coamă și dolie. De la bureții de etanșare la benzile de ventilare, clemele de fixare și ţevile de aerisire, toate aceste componente sunt cruciale pentru buna funcționare a acoperișurilor din țiglă metalică.

Sistemele de siguranță pentru acoperiș de la Wetterbest includ parazăpezi profesionale care previn căderea bruscă a zăpezii de pe acoperișurile în pantă. Acestea oferă protecție pentru zona de streașină, împrejurimile clădirii, aleile pietonale și zonele de acces. Accesorii de ventilație, cum ar fi piese de ventilație pentru orice profil de țiglă metalică Wetterbest, racord flexibil de aerisire și rolă autoadezivă de protecție sub coame.

Accesorii de etanșare și retuș, inclusiv Aluband, rolă etanșare Izolen, bandă expandabilă Izolant, piepten din plastic anti-păsări, silicon Aquafix, manșoane etanșare și vopsea de retuș. Benzi de etanșare, cum ar fi banda universală autoadezivă pentru dolie și banda etanșare Wetterbest pentru coamă.

Șuruburi disponibile în variante colorate sau zincate în diferite dimensiuni (4,8 x 19 mm, 4,8 x 20 mm, 4,8 x 35 mm, 4,8 x 50 mm, 4,8 x 70 mm).

Toate aceste accesorii sunt proiectate pentru a asigura o performanță optimă în diverse condiții climatice și pentru a prelungi durata de viață a acoperișului.