Calculator Bilka

Țigla metalică Gladiator de la Wetterbest reprezintă o combinație perfectă între soliditatea sistemelor de învelitori Wetterbest și eleganța specifică acoperișurilor mediteraneene tradiționale, evidențiind profilul inconfundabil al olanelor inspirate din arhitectura romană antică. Cu o geometrie bine definită și proporții echilibrate, țigla Wetterbest Gladiator se distinge prin securitatea sporită pe care o oferă împotriva agresiunii factorilor de mediu asupra acoperișului.

Panourile de țiglă metalică Gladiator se montează într-un sistem tradițional, de la dreapta la stânga și de sus în jos, având în zona de suprapunere longitudinală două canale capilare pentru drenarea eficientă a apei.

Profilele de tablă acoperiș Wetterbest sunt fabricate cu materie primă de înaltă calitate, provenind de la cei mai importanți producători de oțel prevopsit din Europa. Întreaga producție a țiglei metalice Gladiator are loc în unitățile noastre din România, unde beneficiem de tehnologii de ultimă generație în domeniu.

Caracteristici tehnice

Materie primă:

Tablă oţel galvanizat la cald prevopsit

Grosime:

0,45 – 0,50 mm

Strat protecție vopsea:

25 μm/35 μm/50 μm/60 μm

Lungimi panouri:

475-6000 mm

Pantă minimă la montaj:

14⁰ (1/4)

Lăţime totală panou ţiglă:

1200mm

Lăţime utilă panou ţiglă:

1120mm

Înălţime ondulă ţiglă:

30mm

Distanţa la şipcuire:

350mm

Înălţime treaptă între paşi:     

20mm

  
  

*Culorile pot fi reprezentate diferit de la un ecran la altul. Pentru siguranţă cereţi paletarul de culori de la reprezentantul Wetterbest

Țigla Gladiator Wetterbest - Nuanțe lucioase

Țigla Gladiator Wetterbest - Nuanțe mate

Țigla Gladiator Wetterbest - Neomat30

Țigla Gladiator Wetterbest - Suprem50