Calculator Bilka

Despre companie - Wetterbest

Wetterbest este o companie specializată în producția și dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperișuri destinate atât construcțiilor rezidențiale, cât și celor industriale. Cu o istorie de peste 25 de ani în domeniu, Wetterbest este un producător strategic, oferind sisteme complete durabile pentru acoperișuri, inclusiv țiglă metalică, sageac metalic perforat, sisteme învelitori prefălțuite, sisteme pluviale, tablă cută înaltă și accesorii.

Calitatea, rezistența și siguranța sunt cuvintele de ordine pentru produsele Wetterbest. Cu o capacitate de producție anuală de peste 10 milioane de metri pătrați de țiglă metalică, peste 400 de modele și un proces operațional 100% digitalizat, Wetterbest se remarcă prin eficiența soluțiilor oferite.

Misiunea Wetterbest este de a conferi siguranță și confort căminului tău, prin cele mai calitative, rezistente și durabile sisteme pentru acoperișuri metalice. În plus, Wetterbest își asumă cu responsabilitate rolul de educator pentru profesia de montator de țiglă metalică, prin Școala Wetterbest, devenind astfel prima fabrică românească ce poate forma tinichigii de sisteme de acoperișuri și învelitori recunoscuți la nivelul Uniunii Europene.

Viziunea Wetterbest este axată pe crearea de noi soluții sustenabile și accesibile în materie de sisteme de acoperișuri metalice rezidențiale și industriale. Compania își propune să contribuie la dezvoltarea de noi materiale de construcții pentru o lume mai curată, mai sigură și durabilă.