Calculator Bilka

Atunci când vine vorba de construirea unei case și se ajunge la etapa alegerii materialului și a tehnologiei utilizate pentru acoperiș, opțiunile devin multiple. Fiecare alternativă are avantajele sale, însă alegerea cea mai avantajoasă se conturează în favoarea țiglelor metalice. Datorită nenumăratelor avantaje pe care le oferă, țigla metalică este astăzi unul dintre cele mai folosite și apreciate tipuri de învelitoare.

Acoperișurile realizate din țigla metalică se montează ușor, au un cost de întreținere mult mai mic față de țiglele ceramice, sunt rezistente și oferă o bună protecție termică, atenuează zgomotul și pot fi instalate chiar și peste acoperișul existent sau pe suprafețe curbate sau abrupte.

Tipuri de țigle metalice Bilka

În funcție de particularitățile funcționale și estetice ale proiectului tău, poți opta pentru diferite tipuri de nuanțe, finisaje și modele. Poți alege, de asemenea, între două tipuri de acoperire (strat lucios sau mat), iar în ceea ce privește finisajele și cromatica, gama este extrem de largă, dându-ți posibilitatea să personalizezi în detaliu acoperișul tău.

Alegerea între finisajul lucios sau mat nu este doar o chestiune de preferință estetică, ci și o decizie ce poate influența rezistența și durabilitatea acoperișului tău, deoarece în funcție de acesta se beneficiază de garanţii pentru caracteristicile de culoare şi coroziune, de la 10 la până 30 de ani. 

Indiferent de alegerea făcută, fiecare detaliu contribuie la caracterul unic al acoperișului tău. Fie că optezi pentru țigla Clasic care are un aspect tradițional, modelul care seamănă cel mai mult cu esteticul țiglei ceramice sau alegi țigla Balcanic care oferă un design mai elegant casei tale.