Calculator Bilka

Țigla metalică Plus de la Wetterbest, sau tabla acoperiș Plus, se distinge printr-o înălțime remarcabilă a modulelor – 30 de mm, aspect care contribuie la creșterea rezistenței și oferă un caracter estetic deosebit, cu o formă extrem de elegantă. Profilele acestei țigle metalice sunt fabricate din materie primă de cea mai înaltă calitate, provenind de la cei mai importanți producători de oțel prevopsit din Europa.

Toate componentele sistemului de învelitoare de tip țiglă metalică Plus sunt create și produse în unitățile noastre de producție din România, folosind tehnologii moderne în domeniu. Acestea sunt disponibile într-o gamă variată de forme, culori și protecții, adaptate pentru a satisface o varietate largă de gusturi și stiluri arhitecturale.

În situația montajului țiglei metalice Wetterbest Plus cu lungimi mai mari de 430 mm, se recomandă dispunerea acestora de la dreapta la stânga.

Caracteristici tehnice

Materie primă:

Tablă oţel galvanizat la cald prevopsit

Grosime:

0,50 mm

Strat protecție vopsea:

25 μm/35 μm/50 μm/60 μm

Lungimi panouri:

430- 3930 mm

Pantă minimă la montaj:

14⁰ (1/4)

Lăţime totală panou ţiglă:

1210mm

Lăţime utilă panou ţiglă:

1150 mm

Înălţime ondulă ţiglă:

30 mm

Distanţa la şipcuire:

350 mm

Înălţime treaptă între paşi:     

30 mm

  
  

*Culorile pot fi reprezentate diferit de la un ecran la altul. Pentru siguranţă cereţi paletarul de culori de la reprezentantul Wetterbest

Țigla Plus Wetterbest - Nuanțe lucioase

Țigla Plus Wetterbest - Nuanțe mate

Țigla Plus Wetterbest - Neomat30

Țigla Plus Wetterbest - Suprem50