Calculator Bilka

Cunoscut și sub numele de cozoroc, sageacul metalic perforat este creat pentru a închide și finisa zona de consolă a streșinii acoperișului. O alegere personalizată pentru diversele tipuri de acoperișuri în proiecte rezidențiale, comerciale sau industriale.

Pe lângă rolul său estetic, utilizarea sistemului de sageac metalic perforat asigură o ventilație adecvată a streșinii și previne formarea condensului. Acest sistem este o alternativă modernă la opțiunile tradiționale din lemn, adesea folosite în astfel de contexte.

Sistemele de sageac metalic perforat de la Wetterbest sunt extrem de rezistente, chiar și în condiții de temperatură extremă, și nu necesită o întreținere constantă. De asemenea, nu sunt susceptibile la ardere.

Montajul unui sageac metalic este simplu și rapid, iar disponibilitatea sa într-o gamă variată de culori permite integrarea armonioasă în estetica și arhitectura oricărei clădiri. Sageacul metalic Wetterbest se potrivește cu fațada clădirii, tâmplăria ferestrelor și ușilor sau sistemul de jgheaburi și burlane. Este disponibil la un preț avantajos, direct de la producător.

Sageac metalic - Nuanțe lucioase

Sageac metalic - Nuanțe mate

Sageac metalic - Neomat30

Sageac metalic - Suprem50