Calculator Bilka

Termeni și condiții

 

Magazinul online experttabla.ro cuprinde orice fel de informatii (texte, poze, baze de date, produse, preturi, logo-uri, reclame), care constituie continutul magazinului online experttabla.ro, proprietatea companiei EXPERT TABLA SRL. Orice preluare a continutului (integrala sau partiala) in alte scopuri decat in interes personal este sanctionata de legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala.

Informatiile oferite in cadrul prezentului site sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Contractul de vanzare se incheie in limba romana.

Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastra constituie ACCEPTAREA prezentelor conditii si va obliga la respectarea acestora.

Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si EXPERT TABLA SRL se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul – persoana fizica intr-un contract la distanta.

Contractul la distanta este incheiat intre EXPERT TABLA SRL, in calitate de vanzator si un consumator – cumparator, in cadrul prezentului sistem de vanzare organizat de catre EXPERT TABLA SRL, utilizand in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, tehnica de comunicatie la distanta cuprinsa in magazinul online;

Momentul incheierii contractului la distanta cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre consumator, referitor la comanda sa.

Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dvs. a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, aveti la dispozitie adresa de e-mail contact@experttabla.ro.

Ulterior prelucrarii comenzii de catre EXPERT TABLA SRL, nu ne asumam raspunderea decurgand din transmiterea de catre dvs. a datelor eronate.

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte, va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea „Acte normative”.

Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

 

Definitii ale prezentului document:

EXPERT TABLA SRL accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga, astfel, sa repecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul EXPERTTABLA.RO;

VANZATOR: EXPERT TABLA SRL cu sediul in Loc. Chiuzbaia, Oraş Baia Sprie, Nr. 228B, Judet Maramureş, tara România, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J24/821/31.05.2023 si avand C.I.F.: RO 48267810, nr. telefon: 0740074206, denumita in continuare EXPERT TABLA.

CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul online experttabla.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

MAGAZINUL ONLINE: pagini web apartinand EXPERT TABLA care se afla la adresa experttabla.ro, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre EXPERT TABLA. In magazinul online EXPERT TABLA sunt puse la dispozitia cumparatorilor spre vanzare produse din portofoliul EXPERT TABLA.

BUNURI: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului online EXPERT TABLA.

COMANDA ONLINE: comunicare online dintre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze, iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa, vanzatorul le poate comanda la furnizor, in urma solicitarii clientului in magazin, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de 24 h – 5 zile;

COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul magazinului online experttabla.ro de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre acesta si operatorul serviciului suport clienti EXPERT TABLA. CLIENT NOU: client care intentioneaza sa achizitioneze produse din magazinul online experttabla.ro pentru prima data si care necesita o validare telefonica a comenzii efectuata de catre operatorul serviciului suport clienti desemnat de catre EXPERT TABLA sau o validare prin email.

 

Orarul de functionare:

Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara de luni pana vineri in intervalul orar 9-17.

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Daca clientul este nou, vanzatorul isi asuma acceptarea comenzii din partea cumparatorului in momentul in care exista o confirmare telefonica sau prin e-mail.

Odata lansata comanda online, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonica sau electronica), precum si cu modul de operare al vanzatorului.

 

Obligatii ale vanzatorului:

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale, pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online. Continutul publicat in magazinul online experttabla.ro are caracter orientativ si prezinta informatii despre produsele comercializate de acesta, precum si alte date considerate de EXPERT TABLA ca fiind de interes pentru CUMPARATORI.

EXPERT TABLA este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului online, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imaginilor si specificatiilor tehnice.

Caracteristicile produselor si documentatie tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori, iar EXPERT TABLA ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.

Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit, ne alocam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita, daca livrarea nu s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul online cu titlu de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

In vederea derularii contractului la distanta in bune conditii, EXPERT TABLA, in baza acordului exprimat de client, poate contacta clientul pe e-mail sau telefonic, daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact. Scopul in care va fi contactat clientul este de a solicita in mod expres orice informatie pentru ducerea la bun sfarsit a procesului de comanda online.

La solicitarea si cu acordul consumatorului, EXPERT TABLA poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.

Toate tarifele aferente Bunurilor din magazinul online sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. De asemenea, pretul bunurilor electronice includ taxa de timbru, afisata in pagina de produs. Preturile produselor sunt actualizate zilnic.

Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

Vanzatorul isi asuma faptul ca clientul va fi instiintat telefonic , prin mesaj sau email cu 1 zi inainte de a se livra marfa.

Vanzatorul nu isi asuma ora la care ajunge marfa si eventualele intarzieri.

Vanzatorul isi asuma ca pentru nerespectarea termenului de livrare fara anuntarea in prealabil a cumparatorului prin una din urmatoarele metode: scris , telefonic , email , sau orice alt mijloc de comunicare pus de catre comparator la dispozitia vanzatorului , acesta datoreaza cumparatorului penalitati de 1.5% pe zi din pretul total al materialelor nelivrate.

 

Obligatii ale cumparatorului:

Cumparatorul isi asuma faptul ca datorita faptului ca marfa este facuta pe comanda speciala( model, culoare, grosime ,finisaj,cantitate) , pe dimensiuni specifice date de client nu se poate returna marfa.

Cumparatorul isi asuma faptul ca cantitatile sugerate de catre vanzator sunt cu titlu informativ , in functie de dimensiunile introduse de client , clientul avand posibilitatea sa modifice necesarul. De altfel , vanzatorul face tot posibilul ca , cantitatea de marfa sugerata sa fie cea reala, bazanduse pe dimensiunile date de cumparator.

Cumparatorul isi asuma faptul ca Vanzatorul nu isi asuma faptul ca materialul nu ajunge pentru termimnarea lucrarii sau este prea mult , deoarece vanzatorul nu face masuratoarea fizica.

Cumparatorul isi asuma faptul ca Vanzatorul nu isi asuma deteriorarea mecanica sau chimica a materialelor furnizate , dupa efectuarea receptiei de catre cumparator.

Cumparatorul isi asuma faptul ca marfa vine insotita de certificat de garantie eliberat de producator, vanzatorul neasumandu-si obligatii in acest domeniu.

Cumparatorul isi asuma faptul ca pentru neplata la termen a facturii , cumparatorul datoreaza penalitati de 1,5% pe zi din factura , pana la stingerea datoriei.

Partile convin ca penalitatile si dobanzile pot depasii valoarea debitului

Cumparatorul isi asuma ca toate sumele care poarta titlul de avans nu se returneaza in nici un fel , fiind vorba de comanda pe dimensiuni speciale.

Cumparatorul isi asuma fatul ca pentru a beneficia de serviciile vanzatorului trebuie sa foloseasca metodele de plata puse la dispozitie de vanzator.

Cumparatorul isi asuma faptul ca la primirea comenzii trebuie sa faca autoreceptia in baza avizului de insotire a marfii de fata cu soferul care transporta marfa.

In cazul constatarii unor lipsuri , deteriorari sau neconformitati ale materialelor la descarcate , cumparatorul este obligat sa anunte vanzatorul prin atat prin email cat si telefonic la efectuarea receptiei.Emailul trebuie sa contina si poze clare in care se vede neconformitatea.

In cazul unor neconformitati a produselor cauzate de producator , vanzatorul impreuna cu producatorul ,vor remedia situatia prin inlocuirea sau restituirea banilor pe produselor neconforme , calea de remediere a situatiei fiind luata doar de catre Vanzator.

Cumparatorul isi asuma faptul ca vanzatorul nu isi asuma nici o neconformitate sau nici o lipsa constatata dupa semnarea avizului de transport a marfii.

Cumparatorul isi asuma faptul ca in cazul deteriorarii materialului la descarcarea acestuia , vina ii revine cumparatorului.

Cumparatorul isi asuma faptul ca este obligat sa asigure descarcarea marfii , prin prezenta la fata locului a 4 oameni.

Cumparatorul isi asuma faptul ca marfa se descarca manual.

Cumparatorul este obligat sa asigure accesul, sau sa anunte la punerea comenzii daca sunt anumite restrictii de dimensiune sau tonaj la locul descarcarii.

Cumparatorul este obligat sa achite eventualele taxe de acces in orase(restrictii de tonaj sau altele) , acestea nefiind incluse in pret.

Cumparatorul isi asuma faptul ca in cazul in care drumul este impracticabil pentru masina cu care se livreaza marfa (caz constatat la fata locului de soferul masinii) la libera intelegere intre vanzator si cumparator se va alege o alta locatie pentru a descarca marfa pe o raza de maxim 5 km de la adresa indicata initial de catre cumparator, sau se va descarca marfa in locul maxim unde soferul acesteia considera ca poate sa mearga.In cazul in care locatia secundara de descarcare este la o distanta mai mare de 5 km , vanzatorul poate sa ceara o taxa suplimentara de transport

Cumparatorul isi asuma faptul ca in cazul refuzului descarcarii , sau cand nu raspunde la telefon in ziua livrarii pentru a i se preda marfa , urmatoarele livrari vor fi contracost la latitudinea vanzatorului , in functie de distanta si cantitate , sau clientul isi va asigura singur transportul de la sediul vanzatorului.

Cumparatorul isi asuma faptul va vanzatorul nu isi asuma intarzieri datorate producatorului sau transportatorilor.

 

Transport:

Transportul gratuit este asigurat de catre vanzator la comenzi cu valoarea peste 3.000 ron tva inclus.

La comenzi sub 3.000 ron tva inclus se plateste taxa de transport specificata de vanzator in momentul achizitiei.Taxa de livrare poate fi variabila in functie de cantitatea si tipul de produse comandate.

In caz de retur , cumparatorul asigura transportul produselor la sediul vanzatorului.

Masina de transport nu este obligata sa intre in curtea clientului, daca soferul considera ca situatia nu ii permite.

 

Promotiile sunt valabile:

– pentru perioade limitate de timp, specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul online;

– in limitele stocurilor disponibile. EXPERT TABLA nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul online din erori ce nu-i apartin.

EXPERT TABLA isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul online fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

Comunicarea cu magazinul online experttabla.ro se face in momentul interactiunii, prin publicarea opiniilor cu privire la produsele si serviciile EXPERT TABLA, prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de e-mail contact@experttabla.ro si/sau telefonic la 0740074206. EXPERT TABLA isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului online pe e-mail sau telefonic daca, in urma interactiunii cu site-ul, acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.

 

Procesul de comanda

Clientul poate lansa o comanda online din pagina de listare produse sau pagina individuala de produs, urmand sa finalizeze comanda dupa selectarea unei modalitati de plata si livrare.

Produsele adaugate in cosul de cumparaturi nu atrag si inregistrarea comenzii sau rezervarea in magazin a bunurilor adaugate in cos.

Pentru parcurgerea cu succes a procesului de comanda clientul isi asuma ca toate datele de contact furnizate de acesta sunt complete si corecte. Daca este cazul, pentru finalizarea cu succes a comenzii cumparatorul poate fi contactat de catre vanzator prin mijloacele disponibile agreate de acesta odata cu furnizarea datelor de contact.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a anula comanda plasata de cumparator, in unul din urmatoarele cazuri:

– Daca plata nu a fost acceptata de procesatorul de plati agreat de EXPERT TABLA – datele furnizate de client sunt eronate/incomplete;

– Cardul/tranzactia nu este acceptata de catre banca emitenta;

– Plata efectuata prin OP (virament bancar/internet banking), nu a fost efectuata in 3 zile lucratoare;

– Livrarea prin curier/mijloacele de transport EXPERT TABLA nu a fost posibila (ex. clientul nu poate fi gasit de curier telefonic si/sau fizic, la adresa indicata pentru livrarea bunurilor cumparate, etc.);

– Daca pretul produsului este derizoriu (asa cum este definit in Art. 1665 al Codului Civil)

In cazul anularii comenzii, niciuna din partile implicate nu va pretinde/solicita daune.

Conform OUG nr. 34/2014 cumparatorul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile de la incheierea acestuia. Mai multe detalii cu privire la acest aspect gasiti in rubrica POLITICA DE RETUR.

In vederea optimizarii serviciului de comenzi online, EXPERT TABLA isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientilor la anumite facilitati ale magazinul online, cum ar fi imposibilitatea finalizarii unei comenzi online daca clientul nu si-a creat cont de utilizator.

In cazul comenzilor achitate electronic Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suportat de Cumparator, cum ar fi de exemplu comisioanele de operatiune, comisioane de conversie valutara (in cazul in care plata nu se face in lei) aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul. Intreaga responsabilitate este a clientului iar eventualele litigii vor fi solutionate intre acesta si banca emitenta a cardului.

 

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul site-ului experttabla.ro incluzand, dar fara a se limita la insemnele grafice, denumirile, marcile (cum sunt, de exemplu: numele site-ului si a companiei EXPERT TABLA, simboluri, imagini, texte, fisiere multimedia) sunt proprietatea EXPERT TABLA SRL si nu pot fi preluate si/sau folosite fara acordul prealabil scris al proprietarului.

Vizitatorii prezentului site au posibilitatea de a copia informatii de pe acest site, pentru a le folosi doar in scop personal, non-comercial si fara a le sterge sau a modifica. Modificarea sau utilizarea materialelor de pe acest site in alte scopuri decat de informare, respectiv utilizare in calitate de client, este strict interzisa.

Prin accesarea acestui site, vizitatorii sunt de acord ca orice denumire, logo, marca comerciala sau marca de servicii, texte, documente si fisiere media prezentate pe acest site sunt detinute de catre EXPERT TABLA si nu pot fi utilizate de catre utilizator, decat in scop informativ. EXPERT TABLA va actiona prin mijloace legale daca drepturile de proprietate intelectuala si drepturile de autor sunt incalcate.

In cazul in care EXPERT TABLA confera Vizitatorului/Clientului dreptul de a utiliza intr-un anumit fel continutul site-ului, acesta il va utiliza numai in scopul in care acesta a fost definit si pe o perioada definita in acord.

Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa.

 

Limitarea raspunderii

Prin accesarea site-ului sunteti de acord ca utilizarea sa se faca pe propria dv. raspundere. EXPERT TABLA nu este responsabil pentru niciun incident direct sau indirect sau orice alte pierderi, costuri sau cheltuieli de orice natura care pot aparea ca urmare a accesarii sau navigarii in site sau prin intermediul descarcarilor de date (text, imagini, video sau audio).

De asemenea, EXPERT TABLA nu este responsabil de nicio dauna provocata de virusi, bug-uri, actiuni umane sau orice defectiune a sistemului informatic sau orice alte erori, defectiuni sau intarzieri de comunicatii in transmisiile pe dispozitive.

Toate informatiile si materialele continute pe acest site sunt furnizate in mod gratuit, fara niciun fel de garantie. Sub nicio circumstanta compania EXPERT TABLA nu va fi responsabila pentru nici-o dauna directa, indirecta, accidentala, speciala care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site si nu va fi responsabila de orice daune ce sunt rezultat a greselilor, omisiunilor, intreruperilor, erorilor, defectiunilor, intarzierilor in functionare sau transmisie sau orice neindeplinire de performanta a site-ului.

Odata cu crearea si utilizarea contului de client, utilizatorul este responsabil de mentinerea confidentialitatii datelor de logare (accesare). Utilizatorul va pastra confidentialitatea user-ului si parolei si la va folosi responsabil pentru gestionarea comenzilor si a facilitatilor puse la dispozitie in contul clientului.

Utilizatorii sunt de acord sa nu partajeze sau sa transfere parole sau orice alte informatii de acces catre nici o alta terta parte. Utilizatorii isi asuma responsabilitatea exclusiva pentru utilizarea contului si confidentialitatea parolei.

Prin accesarea site-ului, crearea contului de utilizator si plasarea comenzilor clientul accepta in mod expres si fara echivoc, Termenii si conditiile site-ului si conditiile in care se desfasoara procesul de comanda online, asa cum sunt acestea prezentate pe site.

EXPERT TABLA nu poate fi responsabil pentru daune ce rezulta din pierderea bunurilor cumparate sau din utilizarea Bunurilor dupa livrare, exceptand garantiile legale si conventionale acordate.

EXPERT TABLA isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile site-ului si conditiile generale in care se desfasoara procesul de comanda online. Clientul confirma ca accepta acesti termeni si conditii prin bifarea „checkbox-ului „Sunt de acord cu termenii si conditiile”. Contractul la distanta incheiat se deruleaza sub termenii si conditiile valabile la data realizarii acordului de vointe.

 

Utilizarea site-ului

In anumite zone ale site-ului vizitatorii pot trimite texte, fisiere, imagini, poze, fisiere video, audio sau alte materiale generate de utilizatori. EXPERT TABLA isi rezerva dreptul de a sterge orice continut generat de utilizatorul care nu respecta termenii de mai jos. In acest sens utilizatorii se angajeaza ca vor respecta urmatoarele:

– sa nu trimita continut ilegal, defaimator, calomnios, obscen, amenintator, hartuitor, abuziv, rasist si sa nu incalce drepturile de proprietate intelectuala sau alte materiale care ar putea constitui sau incuraja comportamente care ar putea fi considerate infractiuni;

– sa nu trimita nici un fel de informatie personala sau sa incalce confidentialitatea altei persoane fizice indiferent in ce mod, inclusiv prin trimiterea de date personale ale acestora; sa nu incarce materiale software pe site, link-uri sau fisiere care contin virusi, fisiere corupte sau orice alt software similar sau programe care ar putea afecta in mod negativ functionarea site-ului sau elemente ale site-ului; sa nu modifice in nici un fel codul sursa al site-ului sau alte tehnologii sau aplicatii intergrate in site, cu exceptia cazului in care este autorizat in mod expres in scris de catre Dedeman.

 

Termeni si conditii de publicare a opiniilor referitoare la produse

Acest ghid are rolul de face transparente obiectivele sectiunii si regulile de postare ale opiniilor pe site-ul experttabla.ro. Astfel, sectiunea OPINII a fost introdusa pentru a oferi clientilor sansa de a-si impartasi unii altora experienta lor cu produsele. Opiniile dumneavoastra sunt atent analizate si de angajatii EXPERT TABLA care le utilizeaza ca ghid in alegerea produselor si gamei oferite clientilor.

Prin publicarea de continut generat de utilizator pe site-ul experttabla.ro, ne oferiti o licenta neexclusiva, perpetua, irevocabila, nelimitata teritorial fara a obliga compania la efectuarea vreunei plati catre utilizator/client sau catre o terta parte.

Aceasta licenta include dreptul de a gazdui, reproduce, modifica, adapta si distribui orice continut al utilizatorului publicat pe site-ul experttabla.ro. Recomandari, sugestii si reguli pentru publicarea opiniilor pe site-ul experttabla.ro:

– Opiniile se posteaza pe site in maximum 14 zile lucratoare de la data transmiterii acestora, daca sunt respectate recomandarile si sugestiile din aceasta sectiune;

– Cand considerati ca o opinie incalca aceste recomandari va rugam sa ne semnalati acest aspect pe contact@experttabla.ro;

– Pe site vor fi publicate opiniile pertinente si sincere la adresa produselor;

– In exprimarea opiniilor, va rugam sa fiti cat mai specific (ce v-a placut, ce nu v-a placut cu privire la produsul respectiv);

– Puteti include in comentariu sugestii pentru ceilalti clienti, ca urmare a detinerii si folosirii produsului de catre dumneavoastra, lucru care sa-i ajute pe ceilalti clienti in a-si forma o opinie cu privire la produs;

– In exprimarea opiniilor, va rugam sa faceti referire la caracteristicile si la modul de folosire a produsului si nu la alte aspecte (ex: livrare, oferte, preturi, etc).

– Informatiile trimise sunt realiste, neinselatoare, redactate in conformitate cu natura pentru care a fost creat produsul;

– Nu includeti in corpul comentariului datele dvs. de contact (sau informatii confidentiale despre alte persoane). Acestea se completeaza in campurile rezervate (ex: nume, prenume, e-mail, telefon). Va rugam sa nu folositi date de contact false sau care nu va apartin;

– In situatia in care aveti cont inregistrat pe site-ul experttabla.ro, datele dv. personale (nume, prenume) se preiau automat in comentariul pe care il postati pe site-ul nostru si vor fi facute publice. Daca nu doriti sa va fie facute publice datele personale, puteti sa postati comentariul /opinia ca utilizator neautentificat (guest), delogandu-va din cont.

– Daca nu aveti cont inregistrat pe site-ul experttabla.ro, puteti sa va selectati fie numele/prenumele real, fie un pseudonim care va fi asociat comentariului/opiniei dv. si va fi publicat pe site-ul nostru.

– Ne rezervam dreptul de a nu publica opinii care contin un limbaj injurios sau defaimator, critici la adresa altor clienti care au postat mesaje anterioare;

– Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site pareri sau intrebari cu privire la stoc si disponibilitate produs, pret, livrare si alte detalii. Pentru astfel de solicitari va rugam sa folositi formularul de contact;

– Ne rezervam dreptul de a nu publica mesaje care fac referire la produsele si ofertele altor companii, persoane de contact sau orice legatura catre acestea (adresa site web, adresa de e-mail, date de contact, adresa fizica, etc);

– Ne rezervam dreptul de a nu publica opinii ce induc in eroare in mod intentionat clientul, opinii rauvoitoare, false sau care sunt incomplete.

 

Publicitate si confidentialitate

Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.

Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta. De asemenea, cumparatorul nu va face publica niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre cumparator prin intermediul site-ului experttabla.ro. De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator.

 

Termeni remarketing

In paginile website-ului experttabla.ro, prin folosirea unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) si a codului de conversie primite de la Google AdWords sunt colectate cookie-uri.

Un internet cookie este un fiser de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate utilizatorului.

Cookie-urile asigura utilizatorului o experienta placuta de navigare si sustin eforturile EXPERT TABLA pentru a oferi anunturi publicitare relevante bazate pe preferintele utilizatorului.

Eticheta pentru remarketing Google colecteaza cookie-uri pentru a afisa anunturi in website-urile retelei Google Display si in Google Search. Atunci cand utilizatorii viziteaza o pagina a website-ului care contine un remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care il folosesc este adaugat unei liste pentru remarketing.O lista pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords foloseste aceste cookie-uri pentru a afisa anunturi sponsorizate in website-urile retelei Google Display si in Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile site-ului experttabla.ro.

In cazul in care vizitatorii site-ului experttabla.ro nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor prin Managerul preferintelor anunturilor. Partenerii nostri nu vor colecta informatii personale cum ar fi nume, adresa de e-mail, adresa postala sau numar de telefon. In cazul in care vizitatorii site-ului experttabla.ro nu sunt acord cu utilizarea modulelor cookie de catre partenerii nostri de publicitate, acestia pot dezactiva afisarea anunturilor.

 

Facturarea si emiterea documentelor insotitoare

Vanzatorul va emite pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate de cumparator o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul/bunurile vor fi insotite de documentatia trimisa de furnizor si prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

Preturile produselor afisate in cadrul site-ului experttabla.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Clientul are obligatia de a furniza date complete si corecte, necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. In acest sens, EXPERT TABLA nu va solicita clientului, prin formularele prezente in site, alte informatii, de natura confidentiala decat cele necesare emiterii facturii, livrarii produselor sau ducerii la bun sfarsit a procesului de comanda online.

EXPERT TABLA va transmite clientului factura aferenta comenzii, in unul din urmatoarele metode. Format electronic, format fizic, o data cu livrarea Bunurilor. Astfel, clientul are posibilitatea de a avea o evidenta a facturilor emise.

In vederea finalizarii cu succes a proceselor de comanda online, clientul are obligatia de a actualiza informatiile personale in contul sau.

 

Riscuri si responsabilitati

Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor. Documentatia tehnica aferenta produselor este afisata pe site.

Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator.

 

Livrarea si acceptarea bunurilor

Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile prin intermediul companiilor de curierat agreate sau a mijloacelor de transport EXPERT TABLA catre Cumparator .

Livrarea bunurilor se face doar pe teritoriul Romaniei.

Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in pagina produsului. In acest caz, Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata prin card sau virament bancar).

De asemenea consumatorul (persoana fizica) are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile de la achizitionarea acestora. Va rugam sa accesati POLITICA DE RETUR.

 

Forta majora

Forta majora (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului) exonereaza de raspundere partea care o invoca.

 

Litigii. Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente din Baia Mare.

 

Modalitati de plata

Modalitatile de plata oferite de Vanzator sunt plata integrala in avans (card sau transfer bancar) si avans + rest plata cash la livrare.

Vanzatorul isi rezerva faptul ca pentru plata integrala in avans poate da reduceri suplimentare.

In cazul modalitatii avans + rest plata la livrare , avansul va fi minim 25% din suma , dar acesta va varia in functie de comanda deoarece restul de plata cash la livrare nu poate sa depaseasca 9.999 RON in cazul persoanelor fizice sau 4.999 RON in cazul persoanelor juridice.

Cumparatorul isi asuma faptul ca la receptia bunurilor va achita persoanei desemnate restul de plata convenit.

In caz de neplata a restului de plata marfa nu va fi descarcata. O a 2-a incercare de livrare se va face doar dupa ce Cumparatorul va achita suma restanta prin transfer bancar sau card, inainte de a se livra.

L-a a 2-a livrare vanzatorul are dreptul de a solicita taxa suplimentara de transport.