Calculator Bilka

Tabla cutată BILKA este fabricată din tablă din oțel galvanizat la cald, zincată pe ambele părți și protejată cu un strat de poliester. Acesta fiind un tip de învelitoare metalică cu o durată de viață mare și un aspect modern care se pretează multor tipuri de construcții se recomandă atât pentru acoperișuri cât și pentru pereții interiori și exteriori.

Deosebit de rezistentă în timp și ușor de montat, tabla cutată poate fi cea mai rentabilă soluție atât pentru acoperișuri cât și pentru alte tipuri de proiecte, precum: depozite, centre comerciale, unități de producție, ferme agricole, grajduri, centre sportive, săli de sport etc.

Tipuri de table cutate Bilka

Cu o grosime nominală între 0,3 și 0,5 mm, permite adaptarea eficientă la cerințele specifice construcției, asigurând un acoperiș flexibil și rezistent.

Lungimea standard a modulelor este cuprinsă între 0,5 și 13,5 m. Această versatilitate dimensională permite ajustarea la specificul oricărui proiect, indiferent de dimensiunea sau complexitatea acestuia. Fie că este vorba de o clădire rezidențială și alegi T12 sau industrială, modelul T35 tabla cutată Bilka se adaptează cu ușurință la diversele nevoi structurale.

Cu o selecție largă de culori și cele două tipuri de finisaje, mat și lucios, poți personaliza acoperișul în funcție de preferințe. Finisajele mat și lucios nu doar completează aspectul estetic, ci adaugă și un plus de protecție împotriva factorilor externi.