Calculator Bilka

Tabla Fălțuită Cutată, alegerea potrivită construcțiilor industriale

Tabla cutată de la Wetterbest impresionează prin rezistența sa ridicată la șocuri mecanice, coroziune și condiții meteorologice dificile, datorită stratului de zinc aplicat pe oțel și protecției multistrat pe ambele fețe.

Soluțiile Wetterbest acoperă o gamă diversă de panouri de tablă cutată la un preț avantajos, potrivite pentru o varietate de aplicații. Aceste panouri sunt ideale pentru acoperișuri, placări exterioare și interioare în proiecte civile și industriale, oferind o opțiune sigură pentru construcții noi sau renovări.

Panourile de tablă cutată Wetterbest sunt fabricate din oțel galvanizat la cald, prezentând o greutate specifică redusă, durabilitate extinsă și o capacitate portantă mare.

Portofoliul Wetterbest include 5 tipodimensiuni de tablă ondulată disponibile în diverse finisaje și culori, cu înălțimi ale cutelor cuprinse între 8 și 60 mm și o garanție de până la 50 de ani. Prețul variază în funcție de specificațiile tehnice alese pentru acoperiș sau alte proiecte.

În ceea ce privește protecția mediului, produsele Wetterbest sunt biologic neutre, fără emisii radioactive și nu contribuie la poluarea mediului.

Pentru transport, manipulare și depozitare, tabla cutată este livrată paletizată pentru a preveni deteriorarea. Este esențială stocarea în spații uscate și bine aerisite, ferite de expunerea directă la soare, umiditate și substanțe potențial agresive, cum ar fi mortarul, acizii sau pământul.