Calculator Bilka

Țigla metalică Wetterbest, alegerea potrivită pentru casa ta

Țigla metalică Wetterbest se plasează în topul preferințelor deoarece are o rezistență mecanică excepțională la influențele mediului, o greutate specifică redusă precum și o durată de viață medie de 50 de ani.

Incombustibilitatea este o trăsătură definitorie a țiglei metalice Wetterbest, transformând-o într-un material sigur pentru acoperișuri. Producția este realizată printr-un proces tehnologic automatizat, garantând prelucrarea mecanică la rece a oțelului prevopsit și obținerea tablei ondulate în modele, forme și culori variate.

Profilurile special concepute ale țiglei metalice Wetterbest asigură etanșeitate sporită împotriva infiltrațiilor, oferind protecție maximă casei.  Acestea au o durată de viață semnificativ mai mare decât învelitorile tradiționale, fiind compatibile cu orice tip de construcție, de la case și blocuri de locuințe până la spații comerciale și hale industriale.

Tipuri de țigle metalice Wetterbest

Materia primă de înaltă calitate, provenită de la producători importanți de oțel zincat, aluzincat și prevopsit de pe piața europeană, contribuie la performanța excelentă a țiglei metalice Wetterbest. Ușurința montajului, rezistența la coroziune, capacitatea de a rezista la condiții meteo extreme și radiații ultraviolete, toate acestea plasează țigla metalică într-o categorie superioară.

Țigla metalică Wetterbest are un design elegant, fiind disponibil într-o paletă variată de culori, peste 30 de nuanțe cu finsaje atât lucioase, cât și mate. Modelele precum Cardinal, Colosseum și Gladiator au o înălțime a ondulei peste media uzuală prin care impresionează atât prin aspectul estetic, cât și prin rezistența mecanică crescută.