Calculator Bilka

RetroDuo și RetroDuo Micro-Ribs, un material inovator potrivit acoperișului tău

Învelitorile RetroDuo și RetroDuo micro-ribs sunt printre cele mai noi soluții disponibile în materie de acoperiș, care reușesc să îmbine, așteptările clienților, arhitecților și montatorilor. RetroDuo și RetroDuo micro-ribs sunt produse inovatore, concepute special pentru a îmbina aspectul estetic al învelitorii Retro Panel cu montajul similar cu cel al țiglei metalice.

Aceste tipuri de învelitoare metalică au un aspect elegant, modern și distins, fiind potrivite atât pentru casele noi, cât și pentru cele renovate, unde se dorește păstrarea stilului tradițional. Se pot utiliza atât pentru acoperiș, cât și pentru placarea fațadelor clădirilor, rezidențiale sau comerciale.

Liniile longitudinale de pe suprafața profilului RetroDuo si micro nervurile de pe suprafata profilului RetroDuo micro-ribs, au rol estetic, oferind acoperișului o eleganță de necontestat, dar și rol tehnic, asigurând rigiditate suplimentară panourilor metalice.

Avantaje - RetroDuo și RetroDuo Micro-Ribs

Panourile Retro Duo și Retro Duo Micro-Ribs oferă avantaje semnificative, inclusiv costuri reduse atât în achiziție, cât și în montaj, comparativ cu alte produse similare. Montajul este facilitat de faptul că nu necesită fălțuiri suplimentare. Versatilitatea acestor panouri iese în evidență, putând fi utilizate atât ca acoperiș, cât și pentru placarea fațadelor clădirilor rezidențiale sau comerciale. Acest aspect le face potrivite și pentru clădirile de patrimoniu, oferind o soluție estetică și durabilă. De asemenea, gama variată de culori disponibile permite personalizarea proiectului pentru a se potrivi cu orice preferințe estetice sau cerințe arhitecturale.

Caracteristici tehnice

MaterialTablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester
Grosime nominală0,45 – 0,7 mm
Lățime totală1100 mm
Lățime utilă de acoperire1065 mm
Înălțimea faltului25 mm
Greutatea pe suprafață4 – 5 kg/mp
Lungimea foilor de tablă500 – 7000 mm
Înclinația minimă10⁰ dacă nu sunt necesare îmbinări diagonale / 15° în cazul îmbinărilor diagonale
Garanție finisaj lucios10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj mat15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj GrandeMat30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Durată de viață60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură

Retro Duo - Nuanțe lucioase

Retro Duo - Nuanțe mate

Retro Duo - Nuanțe GrandeMat