Calculator Bilka

Tabla Retro Panel, denumit și "tabla cu click"

Panourile din tablă fălțuită Retro Panel se disting printr-un sistem inovator de îmbinare de tip “click”.

Acest sistem de îmbinare este cea mai simplă și rapidă soluție pentru orice tip de proiect. Cu ajutorul acestui sistem modern de îmbinare, întregul proces de montaj se accelerează, scurtând timpul de execuție.

Acest tip de învelitoare metalică poate fi folosit pentru a acoperi clădiri moderne, indiferent de stilul arhitectural, dar și pentru casele rustice, fiind cea mai bună alternativă pentru acoperișurile tradiționale.

Panourile sunt flexibile și permit acoperirea clădirilor cu înclinație mare sau a celor cu arhitectură atipică, elementele de îmbinare nu sunt vizibile, iar gama de culori variată permite o integrare cromatică facilă.

Avantaje - Tablă Retro Panel

Tabla Retro Panel BILKA aduce o serie de avantaje semnificative pentru proiectul tău. Montajul său rapid și ușor contribuie la eficiența generală, economisind timp și resurse. Estetica incontestabilă a acoperișurilor cu înclinație mare adaugă nu doar funcționalitate, ci și valoare vizuală proiectului tău de construcție. Cu panouri fără elemente de fixare vizibile, acoperișul are un aspect curat și modern. Preprofilarea longitudinală nu doar mărește rigiditatea acoperișului, ci și contribuie la durabilitatea pe termen lung. Posibilitatea de a realiza acoperișuri cu o pantă minimă de 8⁰ oferă flexibilitate în proiectare. În plus, gama variată de nuanțe disponibile permite personalizarea acoperișului în funcție de preferințele estetice și arhitecturale ale fiecărui client.

Caracteristici tehnice

MaterialTablă din oțel, zincată pe ambele părți protejată cu poliester
Grosime nominală0,45 – 0,6 mm
Lățime totală542 mm
Lățime utilă de acoperire500 mm
Înălțimea faltului25 mm
Greutatea pe suprafață4 – 5 kg/mp
Lungimea foilor de tablă700 – 8000 mm
Garanție finisaj lucios10 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj mat15 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Garanție finisaj GrandeMat30 ani garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune
Durată de viață60 de ani pentru acoperiș, rezistență la variațiile de temperatură

*Culorile pot fi reprezentate diferit de la un ecran la altul. Pentru siguranţă cereţi paletarul de culori de la reprezentantul BILKA.

Retro panel - Nuanțe lucioase

Retro panel - Nuanțe mate

Retro panel - Nuanțe GrandeMat